Antalya'daki şampiyonaya 14 sporcu katıldı 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, ülkenin en büyük spor organizasyonlarından biri olan Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası'na bireysel kategorilerde yarışacak top

GÜNDEM 24.01.2022 17:40:00 0
Antalya

Antalya’da düzenlenen ve 22 Ocak Cumartesi günü başlayan Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası 29 Ocak Cumartesi günü sona erecek. 

 

81 İLDEN SPORCU KATILDI 

 

81 ilden 2 binin üzerinde sporcunun katıldığı şampiyonada Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Satranç Takımı sporcularından Elif Dila Kebir ve Ömür Ece Deniz 7 Yaş Kızlar kategorisinde; Kerem Yurtseven 8 Yaş Genel kategorisinde; Poyraz Becerik ve Arda Kumral 9 Yaş Genel kategorisinde; Zeynep Simay Öztürk 10 Yaş Kızlar kategorisinde; Batuhan Yağız Kebir ve Ufuk Tan Güneş 10 Yaş Genel kategorisinde; Bartu Arı ve Can Tuna Kaynar 12 Yaş Genel kategorisinde; Efe Yalçınkaya, Ege Yiğit Çelik ve Yağız Efe Deniz 13 Yaş Genel kategorisinde ve Hüseyin Efe Gökçe de 16 Yaş Genel kategorisinde yarışıyor.

 

“DERECELERLE DÖNECEKLERİNE GÖNÜLDEN İNANIYORUM” 

 

Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Sporcularımızın Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’ndan derecelerle döneceklerine gönülden inanıyorum. Bu vesile ile Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü satranç sporcularımıza ve antrenörlerimize Antalya’da düzenlenen şampiyonada başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ