Kimse dışarıda kalmasın 

Kırklareli'nde duyarlı bir vatandaş tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine harekete geçen ekipler, sokakta yaşam mücadelesi veren bir vatandaşı bulunduğu yerden alarak otele yerleÅ?

GÜNDEM 24.01.2022 10:00:00 0
Kimse dışarıda kalmasın 

Kırklareli Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ekipleri, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen bir ihbar üzerine harekete geçti.

 

OTELE YERLEŞTİRİLDİ

 

İhbarı değerlendiren ekipler, sokakta yaşam mücadelesi veren vatandaşı bulunduğu yerden alarak otele yerleştirdi. Kırklareli Valiliğinden yapılan açıklamada, “Duyarlı bir vatandaşımızın 112 Acil Çağrı Merkezimize bulunduğu ihbar üzerine harekete geçen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız, sokakta yaşam mücadelesi veren vatandaşımızı bulunduğu yerden alarak otele yerleştirdi. Duyarlı vatandaşımıza ve ekiplerimize teşekkür ederiz” denildi. 

 

TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

 

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Devletimiz her zaman vatandaşlarımızın yanındadır. Hava soğuk. Kimse dışarıda kalmasın. Kış şartlarında sokakta kalan, evsiz vatandaşlarımızı Acil Çağrı Merkezimiz 112’ye bildirmeniz halinde Valiliğimiz ve Kaymakamlıklarımızca vatandaşlarımız misafir edilecektir. Her şey vatandaşlarımız için. Hiçbir vatandaşımızın dışarıda kalmasına tahammülümüz yok” 

Haber / Buse SERİN