Kaymakam Duru'dan Birleşik Türkmenler Derneği'ne ziyaret

Çerkezköy Birleşik Türkmenler Derneği'ni ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Dernek Başkanı Nurettin Nazar ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Ziyarette Çerkezköy'ün sorunları hakk?

GÜNDEM 24.01.2022 09:38:00 0
Kaymakam Duru

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, AK Parti İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ile birlikte Çerkezköy Birleşik Türkmenler Derneği’ni ziyaret etti. 

ÇAPAN HEDİYE ETTİLER 

Kaymakam Duru, “Bugün Pazar olmasına rağmen Çerkezköy Birleşik Türkmenler Dernek Başkanı Nurettin Nazar ve dernek üyelerinin davetine Ak Parti İlçe Başkanımız Kamil Çetintaş ile beraber katıldık. Dernek Başkanı Nurettin Nazar ve Türkmen kardeşlerimizle samimi içten sohbetle birlikte Çerkezköy’ümüzle ilgili görüş alışverişinde bulunarak sorunlarını dinledik. Ziyaretimiz esnada Dernek Başkanım ve yönetim kurulu üyeleri, Türkmen giysisi Çapan hediye ettiler. Ata yurdumuzdan göç edip gelen güzel insanların güzel hediyesi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Ayrıca ziyaretimizden ziyadesiyle memnun kalan Türkmen kardeşlerimizin misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Haber / İrem BANÇO