Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı

Çerkezköy'den Antalya'ya gitmek üzere hareket eden ve içinde personel dahil 22 kişi bulunan şehirlerarası yolcu otobüsü, Dudullu'dan yolcu almak üzere ilerlediği sırada Beykoz Kuzey Çevre Otoyolu Reşadiye

GÜNDEM 23.01.2022 17:54:00 0
Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı

Çerkezköy’den Antalya'ya gitmek üzere hareket eden şehirlerarası yolcu otobüsü, saat 08.30 sıralarında Dudullu'dan yolcu almak üzere ilerlediği sırada kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

 

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

 

Kazada otobüs şoförü Erol Çevik (52) ile Cafer İzmirli (30), Uğur Gökner (29) hayatını kaybederken; araç muavini Sinan Dönmez, Funda Gökner, Altay Arıcı, Mustafa Nadir, Oğuzkaan Ceylan, Elif Ecrin Ak, Çiğdem Ak, Rıza Karataş, Yılmaz Güney Ceylan, Muhammet Ali, Ayşe Sevinç, Emirhan Er, Sevinç Özkan, Hüseyin Çömez, Oğuzhan Demir, Burcu Atmaca, Tuğçe Gebeş, Yusuf Gebeş ve Burcu B. yaralandı. 

 

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

 

Yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, şarampole yuvarlanan otobüs de Kuzey Çevre Otoyolu'na sevk edilen vinç ile kaldırılarak altında yolcu olup olmadığı kontrol edildi. Kuzey Çevre Otoyolu trafik ekipleri bölgede ikinci bir kaza yaşanmaması için güvenlik önlemi alırken, aramalara bölgeye gelen AFAD ekipleri de katıldı. 

 

EĞİTİM CAMİASINI YASA BOĞDU

 

Kazada hayatını kaybedenlerden Cafer İzmirli'nin Çerkezköy Şehit Erdem Uçar Ortaokulu’nda Bilim ve Teknoloji Öğretmeni olarak, Uğur Göknel'in ise Saray Büyükyoncalı 1 Kasım İlkokulu'nda görev yaptığı öğrenildi. 

 

 

 

 

BAŞ SAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI

 

Baş sağlığı mesajı yayınlayan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, “Çok Üzgünüm Öğretmenim” başlığıyla yayınladığı mesajında “Şehit Erdem Uçar Ortaokulumuzun Bilişim Teknolojileri öğretmeni olup Çerkezköy Bilim ve Sanat Eğitim Merkezinde görevli olan Cafer İzmirli öğretmenimizin Çerkezköy'den Afyon’a giderken Kuzey Marmara Otoyolu bağlantısı Çamlık mevkiinde otobüsün şarampole yuvarlanması sonucu rahmeti rahmana kavuştuğunu derin bir üzüntü ile öğrendim. Hayatının baharında genç yaşta kaybettiğimiz öğretmenimize Mevlam’dan rahmet diliyorum. Ailesine, yakınlarına ve eğitim camiasına Rabbim sabırlar versin inşallah. Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı. 

 

AKAY’DAN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da yayınladığı baş sağlığı mesajında “Çerkezköy’den hareket eden yolcu otobüsünün İstanbul Kuzey Marmara Otoyolu TEM bağlantı yolu mevkisinde şarampole yuvarlanarak kaza yaptığını ve can kayıplarının olduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi. 

Haber / Şaban KARDEŞ