Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odalarının seçimleri yapıldı

Tekirdağ, Çorlu ve Hayrabolu Şoförler Odalarının olağan genel kurulları cumartesi günü yapıldı. Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şenol Turan ile Hayrabolu Şoförler ve Otomobil

GÜNDEM 23.01.2022 14:48:00 0
Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odalarının seçimleri yapıldı

Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimleri cumartesi günü yapıldı. Seçimlerde mevcut başkan Şenol Turan ile Adem İncehasan yarışırken, mevcut başkan Şenol Turan yeniden başkanlığa seçildi. Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimleri cumartesi günü yapıldı. Mevcut başkan Şenol Turan ile Adem İnhesan’ın yarıştığı seçimlerde Turan 643 oy alarak yeniden başkanlığa seçilirken, diğer aday Adem İncehasan ise 439 oy aldı. 

 

YENİ YÖNETİM

 

Şenol Turan başkanlığındaki yönetimde Ali Riza Eti, Recep Nişancı, Fatih Kurt, İbrahim Pehlivanoğlu, Mehmet Üner, Kazım Alçın, Mecit Ayçil ve Alparslan Kemallı yer alırken, denetim kuruluna da Murat Koç, Eyüp Toptan ve İlker Özkan seçildi. 

 

3 OY FARKLA KAZANDI

 

Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 23’üncü Olağan Genel Kurulu da cumartesi günü yapıldı. Seçime mevcut başkan Abdullah Baş beyaz liste ile katılırken, Nadir Samancı sarı liste ile katıldı. 957 üyenin oy kullandığı genel kurulda Nadir Samancı 478 oy alarak başkanlığa seçilirken, Abdullah Baş ise 475 oy aldı. Seçimlerin ardından teşekkür konuşması yapan Nadir Samancı, “Değerli esnaf arkadaşlar Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın değerli üyeleri kazanan esnafımız olmuştur her zaman hepiniz sağ olun var olun. Her şey için çok teşekkür ediyorum. Kısa zamanda büyük iş yaptık ve esnafımızın gönlüne girdik, gönüllerini aldık. Tekrar her şey için teşekkür ederim” dedi. 1999 yılından bu yana Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı görevini yürüten Abdullah Baş ise “Herkese çok teşekkür ederim. Bundan sonra Nadir kardeşime devrediyorum, hayırlı yolda yürümesini diliyorum” dedi. 

 

YENİ YÖNETİM

 

Nadir Samancı başkanlığındaki yeni yönetimde Recep Şaşmaz, Çağdaş Şahin, Soner Er, Abdullah Ceylan, Gürses Özkan, Taylan Dibek, Mehmet Ayyıldız ve Cihan Bozkurt yer alırken, denetim kuruluna da Özer Göksal, Gökhan Cin ve Nejdet Oktaylar seçildi. 

 

MUZAFFER GÜLAY GÜVEN TAZELEDİ

 

Hayrabolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın cumartesi günü yapılan genel kurulunda da mevcut başkan Muzaffer Gülay güven tazeledi. Muzaffer Gülay 121 oy alarak yeniden başkanlığa seçilirken, diğer aday Soysal Öner ise 101 oy aldı. Muzaffer Gülay başkanlığındaki yönetimde Şener Çolakoğulları, Aydın İlhan, Caner Demir, Şevket Yıldırım, Hakkı Çayır ve Mahmut Pamuk yer alırken, denetleme kuruluna da Serhat Aksoy, Serkan Çakır ve Mutlu Yörük seçildi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU