Sağlık çalışanları ödüllendirildi

Tekirdağ'da sağlık personellerinin yoğun çalıştıkları salgın döneminde yalnız olmadıklarını hissettirmek, özverili çalışmalarının fark edildiğini göstermek ve başarıların

GÜNDEM 23.01.2022 14:19:00 0
Sağlık çalışanları ödüllendirildi

Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen program halk sağlığı hizmetindeki çalışmaların yer aldığı video gösteriminin izlenmesi ile başladı. Programda konuşan Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hacı Bayram Zengin, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya koronavşrüsle mücadelede halk sağlığı için özverili bir şekilde çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür etti. 

 

HERKES KURALLARA UYMALI

 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım da programda yaptığı konuşmada “Sağlıkçılarımızın hepsine müteşekkiriz. Çok çalıştılar hala da çalışmaya devam ediyorlar” dedi. Ama pandemiden korunmanın sadece sağlıkçıların işi olmadığını, herkesin kurallara riayet etmesi gerektiğini dile getiren Yıldırım, “Buna riayet edenlerin oluşturduğu toplumun ne kadar sağlıklı olduğunu hep birlikte görüyoruz. Bütün kurumlarımıza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.  Tekirdağlıların pandemi kurallarına uygun davranması gerektiğini ifade eden Yıldırım, “Maske, mesafe ve temizlik. Bunlara uyduğumuz taktirde ümit ediyoruz ki toplumda yayılma hızı çok daha çabuk düşecek ve bu virüs geldiği mutasyonu zayıflayarak devam ettirip inşallah ortadan kalkacak. Tabi bu arada sağlıkçılarımızın önermiş olduğu aşılarımızı yaptırmamız çok önemli” dedi. Yıldırım, tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederken, onları motive eden ailelerine de teşekkür etti. 

 

TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

 

Konuşmaların ardından Vali Yıldırım ve protokol üyeleri, sağlık çalışanlarına Teşekkür Belgesi takdim etti. Programa Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hacı Bayram Zengin ve sağlık personelleri katıldı.

Haber / Şaban KARDEŞ