Lise öğrencilerine meslek seçimi ve sınav kaygısı anlatıldı

Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aşkın Kiraz, Velimeşe Anadolu Lisesi ve Ergene Anadolu Lisesi'nde 11. sınıf öğrencilerine "Karar Verme Becerileri ve Meslek Seçimi", 12. sını

GÜNDEM 19.01.2022 12:15:00 0
Lise öğrencilerine meslek seçimi ve sınav kaygısı anlatıldı

Velimeşe ve Ergene Anadolu Liseleri'nde bir dizi seminer programı için Ergene’ye gelen Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aşkın Kiraz, seminer programı öncesi Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı’yı ziyaret etti. 

 

KAYMAKAM TAŞÇI’YI ZİYARET ETTİ

 

Prof. Dr. Aşkın Kiraz’dan üniversite faaliyetleri ve Kıbrıs'ta yaşam hakkında bilgi alan Kaymakam Taşçı ziyaret dolayısıyla kendisine teşekkür etti. Ziyaret programının ardından Şube Müdürü Erkan Can ile birlikte Velimeşe Anadolu Lisesi’ne geçen Prof. Dr. Aşkın Kiraz, burada 11. sınıf öğrencilerine "Karar Verme Becerileri ve Meslek Seçimi", 12. sınıf öğrencilerine ise "Sınav Kaygısı" başlıklarında iki sunum yaparak öğrencilerin sorularını yanıtladı. 

 

ÖĞRENCİLERE SUNUM YAPTI

 

Velimeşe Anadolu Lisesi'ndeki programın sonunda Okul Müdürü Talat Mutlu seminer programı için Prof. Dr. Kiraz'a teşekkür etti. Sonrasında Ergene Anadolu Lisesi'ne geçen Prof. Dr. Aşkın Kiraz, burada da 11. sınıf öğrencilerine yönelik "Karar Verme Becerileri ve Meslek Seçimi", 12. Sınıf Öğrencilerine de "Sınav Kaygısı" konularında sunum yaptı. Program sonunda Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Parıltı, Prof. Dr. Aşkın Kiraz'a teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

 

Haber / Erdal AYDIN