Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı

Marmaraereğlisi Belediyesi ile BEM-BİR-SEN Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı. Emeğin ve emekçinin her zaman yanında olacaklarını kaydeden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, "Mesai arkada?

GÜNDEM 18.01.2022 17:22:00 0
Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı

Marmaraereğlisi Belediyesi ile BEM-BİR-SEN arasında 29 memur ve 8 sözleşmeli personeli kapsayan Toplu İş Sözleşmesi’nin ardından Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı. Marmaraereğlisi Belediyesi memur ve sözleşmeli personelleri, Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın gerçekleştirdiği 2022 yılı istişare toplantısında Başkan Hikmet Ata’ya teşekkür ederek çiçek takdim etti.

 

“EMEĞİN VE EMEKÇİNİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”

 

Marmaraereğlisi Belediyesi’nde çalışan 29 memur ve 8 sözleşmeli personeli kapsayan Toplu İş Sözleşmesini imzaladıklarını anımsatan Belediye Başkanı Hikmet Ata, ‘’Belediyemiz de çalışan 29 memur, 8 sözleşmeli personelimiz için Toplu İş Sözleşmesi akabinde Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzaladık. Personelimizin haklarını kendi bireysel tercihleriyle, sendika çatısı altında özgürce arayabilmelerine olanak sağladık. Herkes bilmelidir ki, bu hak, emekçinin kendi bireysel ve özgür hakkıdır. Bu anlayışa sahip bir Belediye Başkanı olarak, toplu iş sözleşmelerinin sözünü en başında verdim ve bu konuda çok hassas davrandım. Söz verdiğimiz gibi emeğin ve emekçinin her zaman yanında olacağız’’ dedi.

 

“HER TÜRLÜ TAKDİRİ HAK ETTİKLERİNE İNANIYORUM”

 

Sendika temsilcilerine gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür eden Başkan Hikmet Ata ‘’ Teşekkür eden, Marmaraereğlisi Belediyesi memur statüsünde çalışan personellerimiz, asıl ben size teşekkür ediyorum. Bu şehir için birlikte emek veriyor ve birlikte çalışıyoruz. Mesai arkadaşlarımızın her türlü ücreti, her türlü takdiri hak ettiklerine inanıyorum. Hepimiz Marmaraereğlisi’ne, Marmaraereğlililere hizmet etmeyi, kutsal bir görev olarak görüp, yerine getiriyoruz. Herkese teşekkür ediyorum. Sendika temsilcilerine de göstermiş olduğu gayretten dolayı teşekkür ediyorum. Toplu İş Sözleşmemizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor. En kısa sürede diğer çalışma arkadaşlarımız ile de imzalayacağımızın müjdesini veriyorum. Her zaman söylediğimiz gibi Sözümüz var bize inanlara” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ