NKÜTEK Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (NKÜTEK Teknopark) Yönetim Kurulu Toplantısı önceki gün Rektörlük toplantı Salonu'nda NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin başka

GÜNDEM 18.01.2022 10:58:00 0
NKÜTEK Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı

Toplantıya Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı ve NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Eker, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman Sarı, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Barış Kocabıyık katıldı.

 

GENEL MÜDÜR OLARAK  ATANDI

 

Yönetim Kurulu toplantısında, Teknopark faaliyetleriyle ilgili gerçekleşen bilgilendirmelerin ardından Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent Eker’in işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevinden ayrılması sebebiyle kendilerine Teşekkür Belgesi takdimi gerçekleştirildi ve Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Barış Kocabıyık Genel Müdür olarak atandı. 

 

Haber / Erdal AYDIN