Dönem sonu İzleme ve Değerlendirme Ortak Sınavları gerçekleştirildi

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde okullar bünyesinde açılan Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) 2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu İzleme ve Değerlendi

GÜNDEM 17.01.2022 12:45:00 0
Dönem sonu İzleme ve Değerlendirme Ortak Sınavları gerçekleştirildi

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Politikaları doğrultusunda, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde okullar bünyesinde açılan Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) 2021/2022 eğitim öğretim yılı 1. dönem sonu İzleme ve Değerlendirme Ortak Sınavları önceki gün Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen okullarda gerçekleştirildi.

 

5 OKULDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ 

 

Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) 2021/2022 eğitim öğretim yılı 1. dönem İzleme ve Değerlendirme Ortak Sınavları Merkez İlçe, Uzunköprü ve Keşan’da bulunan 5 okulda gerçekleştirildi.  

 

ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ 

 

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına devam eden 7. 8. 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin belirlenen dersler üzerinden katıldığı ve tek oturumda düzenlenen sınav öncesinde merkez ilçedeki okulları ziyaret eden Edirne İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, öğrencilere başarı temennisinde bulunarak, sınav görevlilerine kolaylıklar diledi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ