Sivaslılar Derneği'nden birlik ve beraberlik yemeği 

Tekirdağ Sivaslılar Derneği tarafından önceki akşam yemek programı düzenlendi. Yemekte konuşan Tekirdağ Sivaslılar Derneği Başkanı Mustafa Tokgöz, yemeğe katılan herkese teşekkür etti. Programda dav

GÜNDEM 16.01.2022 15:39:00 0
Sivaslılar Derneği

Saat 18.00’da Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Şehit Doğan Çabuk Sokak’taki dernek binasında düzenlenen yemeğe AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit, Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Mehmet Coşkun ile davetliler katıldı. 

 

SİVAS’IN YÖRESEL YEMEKLERİ İKRAM EDİLDİ

 

Yemekte konuşan Tekirdağ Sivaslılar Derneği Başkanı Mustafa Tokgöz, “Yaklaşık 4 ay önce Tekirdağ Sivaslılar Derneği'nde üyelerin kararıyla başkanlığa seçildik ve bugün ilk faaliyetimizde bir aradayız. Kadın kollarımızla birlikte bir akşam yemeği organize etmek istedik. Davetimize icabet eden herkese, gelemeyip arayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Programda davetlilere madımak, içli köfte, hingel mantısı başta olmak üzere Sivas yöresine ait yöresel yemekler ikram edildi. 

 

“AMACIMIZ FARKLI KÜLTÜRLERİ BİR ARAYA GETİRMEK”

 

Derneğin Kadın Kolları Başkanı Ayla Uçkun da, kültürleri yaşatmak ve farklı kültürleri bir araya getirerek birlik ve beraberliği perçinlemek amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirterek “Farklı kültürlerin bir araya gelmesi amacıyla önümüzdeki süreçte bu gibi etkinliklerin artarak devam etmesini arzuluyoruz” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU