Çetin: Ortak akılla Kapaklı'yı geleceğe taşımak istiyoruz

Kapaklı'da emlak ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren müteahhit ve emlakçılarla bir araya gelen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Ortak akıl ve istişare kültürüyle Kapaklıâ€??

GÜNDEM 16.01.2022 15:36:00 0
Çetin: Ortak akılla Kapaklı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda ilçede faaliyet gösteren müteahhit ve emlakçılarla bir araya geldi. Toplantıya belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri ile siyasi parti temsilcileri de katıldı. 

 

“KAPAKLI HER GEÇEN GÜN GELİŞİYOR”

 

Kapaklı’nın gelen göçle birlikte her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Mevcut imar yapımızla beraber ilçemizin kalitesini istediğimiz seviyeye getiremeyeceğiz düşüncesiyle mevcut imara açılmış olan parseller üzerinde adalar oluşturarak,  belediyemiz garantörlüğünde arsa sahipleri ile müteahhitleri buluşturmak, yeni bir planlamayı hayata geçirmek ve yol haritası belirlemek istiyoruz. Amacımız ortak akıl ve istişare kültürüyle Kapaklı’yı emin adımlarla geleceğe taşımak, güzelleştirmek, yaşam kalitesi çok daha yüksek huzurlu bir kent haline getirmek” dedi. 

 

İMAR PLANLARI VE MİMARI HAKKINDAKİ ÇALIŞMALARI ANLATTI

 

Kapaklı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sema Hür’ün “Kapaklı Kentsel Dönüşüm ve Strateji Çalışmaları” konulu sunumunun ardından Başkan Çetin, Kapaklı’nın imar planları ve mimarisi hakkında çalışma ve projeleri anlatırken, müteahhit ve emlakçıların talep ve önerilerini de dinleyerek onlarla istişarelerde bulundu. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ