Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı

Çorlu Belediyesi ve Tüm Yerel-Sen (Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası) Tekirdağ Şubesi arasında "Sosyal Denge Sözleşmesi" imzalandı. İki yılı kapsayan sözleşme Çorlu Belediye

GÜNDEM 14.01.2022 15:29:00 0
Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı

Bugün gelinen noktada ailelerin geçim sıkıntısı çektiğini belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Biz de Çorlu Belediyesi olarak memur ve kadro karşılığı tam zamanlı sözleşmeli personelimizi kapsayan ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’ni kadrolara göre yüzde 105 ve yüzde 120 oranlarında imza altına aldık” diyerek çalışanların bu oranlarda sosyal denge tazminatı alacağını söyledi. 

 

“GEÇTİĞİMİZ YILIN ÜZERİNE ÇIKARDIK”

 

Belediye olarak taşın altına ellerini koyduklarını kaydeden Sarıkurt, sosyal denge sözleşmesinin 1 Ocak 2022 ile 31 Aralık 2023 tarihlerini kapsadığını söyledi. Bu sözleşme ile sosyal denge tazminatı ödemesi rakamlarını geçtiğimiz yılın üzerine çıkardıklarını dile getiren Sarıkurt, sözleşmenin hayırlı olmasını temenni etti. 

 

SARIKURT’A TEŞEKKÜR ETTİ

 

Personelin taleplerini göz önüne alarak yaptıkları iyileştirme için Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a teşekkür eden Tüm Yerel-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Halil Sevil ise sözleşme kapsamında üyelerin bulundukları kadrolara göre yüzde 105 ve yüzde 120 oranlarında sosyal denge tazminatı almaya hak kazanmalarından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti. 

 

Haber / Erdal AYDIN