AK Partili Belediye Başkanları toplantıda bir araya geldi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ın davetlisi olarak Trakya Gönül Belediyeciliği Belediye Başkanları İstişare Toplantısına katıldı.

GÜNDEM 14.01.2022 11:43:00 0
AK Partili Belediye Başkanları toplantıda bir araya geldi

Edirne’nin Havsa İlçesinde düzenlenen toplantıda Trakya’da görev yapan AK Partili belediye başkanları bir araya geldi. Süleymanpaşa’da gerçekleştirilen ve hayata geçirilmesi planlanan belediye yatırımları ve projeleri ile ilgili bilgilendirmede bulunan Yüksel, Havsa Belediye Başkanı Balkan’dan da ilçede yapılan hizmetlerle ilgili bilgi aldı.

 

“HAVSA’DA BULUŞTUK”

 

Başkan Yüksel, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada “Trakya’nın Gönül Belediyeciliği Belediye Başkanlarıyla bir araya gelerek gerçekleştirdiğimiz istişare toplantısı için bu ay Havsa’da buluştuk. Havsa Belediye Başkanımız Av. Aydın Balkan’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, mevkidaşlarımızla şehirlerimizin gelişimi ve hizmetlerimize yönelik bilgi alışverişinde bulunarak, ortak kullanabileceğimiz projelerimizi değerlendirdik. Toplantımızın bölgemiz için hayırlı olmasını dilerim” dedi. 

 

Haber / Buse SERİN