Minik fotoğrafçıların sergisi açıldı 

Keşan Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Fotoğrafçılık Kulübü'nün 'Keşan' konulu fotoğraf sergisi açıldı. Keşan Belediyesi Sanat Merkezi'ndeki Sergi Salonu'nda açılan sergi, 19

GÜNDEM 14.01.2022 10:23:00 0
Minik fotoğrafçıların sergisi açıldı 

Keşan Belediyesi Sanat Merkezi’ndeki Sergi Salonu’nda sergi açılışına; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü H. Ahmet Geçen, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik katıldı.

 

“DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ” 

 

Sergi açılışında konuşan Başkan Mustafa Helvacıoğlu, sergiyi açan öğrencileri ve öğretmenleri Sadi Özkul’u tebrik ederek, “Belediye Sanat merkezimizde Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerimizin fotoğraflarından oluşan serginin açılışını gerçekleştirdik. Minik fotoğrafçılarımızın sergisi 1 hafta açık kalacak. Fatih Sultan Mehmet İlkokulu fotoğrafçılık kulübü öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Keşan Belediyesi olarak bu tür kültür ve sanat etkinliklerine destek veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

HEDİYE TAKDİM ETTİ

 

Helvacıoğlu, daha sonra sergide fotoğrafları bulunan öğrencilere hediye takdim etti. Geçen ve Özkul da sanata verdiği destek nedeniyle Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na teşekkür etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ