'Benimle Delirir Misin?', Kapaklı'da sahnelendi 

Kapaklı Belediyesi'nin Ocak Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 'Benimle Delirir Misin?' isimli tiyatro oyunu, Kapaklılı tiyatroseverler ile buluştu. Oyunu izleyen Belediye Başkanı Mustafa Çetin,

GÜNDEM 13.01.2022 14:07:00 0

Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Ocak Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri, yetişkinler için hazırlanan tiyatro gösterisi başladı.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİLER 

 

Etkinlik kapsamında evli bir çiftin ilişkilerini anlatan komedi oyunu ‘Benimle Delirir Misin?’ Kapaklılı tiyatroseverlerle buluştu. Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen 2 perdelik oyuna ilgi yoğun oldu. Oyuncular Necmi Yapıcı ve Nihan Durukan Yapıcı, izleyicileri kahkahaya boğarken, Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ve Belediye Başkanı Mustafa Çetin, oyun sonunda Necmi Yapıcı ve Nihan Durukan Yapıcı’ya çiçek takdim ederek, teşekkür etti. 

 

“KAHKAHA DOLU BİR AKŞAM YAŞATTINIZ”

 

Belediye Başkanı Mustafa Çetin, oyunu çok beğendiklerini ifade ederek, “Kapaklımız yeni bir ilçe, biz de yerel yönetimler olarak bu güzel ilçemizi kültürle, sanatla buluşturmaya gayret ediyoruz. Bizlere kahkaha dolu bir akşam yaşattınız. Hepinize çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / İrem BANÇO