TSKGV Genel Müdürü Piyade'den Kaymakam Duru'ya ziyaret

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Emekli Tümgeneral Sadık Piyade, İstanbul Bölge Temsilcisi Emekli Tuğgeneral Ferhat Özgen ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru'yu ziya

GÜNDEM 13.01.2022 14:00:00 0
TSKGV Genel Müdürü Piyade

Ziyarette Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Emekli Tümgeneral Sadık Piyade, video eşliğinde vakfın geçmişini ve bugününü anlattı. Vakfın şirketleri TUSAŞ, ASELSAN, HAVELSAN, ASPİLSAN, ROKETSAN ve İŞBİR ELEKTRİK A.Ş hakkında da bilgiler veren Piyade, tamamı yerli ve milli olan bu şirketlerde atak helikopterden rokete kadar savunma sanayiine yönelik nelerin üretildiği, hangilerinin Türk Silahlı Kuvvetleri’ne teslim edildiği, hangilerinin ise ihraç edildiği konusunda da bilgi verdi. Ziyarette Vakıf Genel Müdürü Sadık Piyade, Kaymakam Murat Duru’ya günün anısına TUSAŞ tarafından yerli üretim Atak Helikopteri maketi, Türk Bayrağı Rozeti ve vakfın plaketini takdim ederken, fahri tanıtım kurulu üyelerine de Türk Bayrağı rozeti taktı. 

 

“VAKFIMIZLA GURUR DUYDUK”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Duru, yaptığı açıklamada “Genel Müdürümüz Paşamız anlattıkça vakfımız ve vakfımıza bağlı şirketlerle gurur duyduk. Değerli genel müdürümüz Emekli Tümgeneral Sadık Piyade’ye ve İstanbul Bölge Temsilcisi Emekli Tuğgeneral Ferhat Özgen paşalarımıza nazik ziyaretleri ve anlamlı hediyeleri için çok teşekkür ediyorum” dedi. 

 

“DESTEKLEMEYE DEVAM EDELİM”

 

Vatandaşlara da imkanları ölçüsünde TSKGV’a destek olmaları çağrısında bulunan Duru, “Gururumuz TSKGV’yi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gücümüz ölçeğinde lütfen ama lütfen desteklemeye devam edelim. Çünkü ülkemiz ve devletimiz tek dişi kalmış emperyalist canavara eyvallah etmiyorsa gurur duyduğumuz vakfımız ve vakfımızın şirketlerinin ürettiği yerli savunma sanayi ürünleri sayesindedir” diye konuştu. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ