Basketbol Takımı, 5'inci galibiyetini aldı 

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, grubunda oynadığı 6'ncı maçında 5'inci galibiyetini

GÜNDEM 12.01.2022 14:30:00 0
Basketbol Takımı, 5

Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde oynanan mücadeleyi Nihat Kara, Onur Açıkyüz, Yunus Emre Alıcı hakem üçlüsü yönetirken; masa hakemliklerini ise Melike Akgün, Hilal Tarıer, Serap Mavisu ve Derya Gülbahar yaptı. 

 

68 – 50’LİK SKORLA KAZANDI

 

Baş Antrenör Ercan Çete yönetimindeki Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı karşılaşmaya; Hatice Tuğçe Dedeoğlu, Gamze Gül Karakuş, Fulya Yaman, Melisa Yamur, Şeydanur Şahin, Nursima Üzümcü, Sevda Atabay, Dilara Sever, Buse Başak, Kübra Yavaş ve İclal Duranoğlu kadrosuyla çıkarken; Baş Antrenör Sercan Namlı yönetimindeki konuk ekip Kırklareli Gençlik Kadın Basketbol Takımı ise Öykü Canlıel, Nimet Vatansever, Sudenaz Fidan, İpek Nur Güngör, Simge Başaran, Şara Baş, Aslı Kutay, Gülay Özcan, Cemre Koş, Dilek Özak Mert, Nisanur Dinkler ve Yağmur Ercan kadrosuyla karşılaşmaya başladı. Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nin 6’ncı haftasında Kırklareli Gençlik Kadın Basketbol Takımı ile karşı karşıya gelen Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, ilk çeyreği 17 – 8 önde tamamladı. İkinci çeyreği de 32 – 16 üstünlüğü ile tamamlarken; 3’üncü çeyrek ise 49 – 29’luk skorla Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı’nın üstünlüğü ile sona erdi. Baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı 68 – 50’lik skorla kazandı.

 

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ KADIN BASKETBOL TAKIMI İLE KARŞILAŞACAK

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Emlak Konut Gelişim Kadın Basketbol Takımı, Kırklareli Gençlik Kadın Basketbol Takımı, İstanbul Basketbol Feneri Kadın Basketbol Takımı, Edirne DSİ Kadın Basketbol Takımı ve İstanbul Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’ın yer aldığı E Grubu’nda şu ana kadar 6 karşılaşmaya çıktı. 5 galibiyet, 1 de mağlubiyet alan takım, grupta 2’nci sırada yer alıyor. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, sezonun 7’nci haftasında 23 Ocak Pazar günü saat 18.00’da deplasmanda İstanbul Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı ile karşı karşıya gelecek.  

 

“TAKIMIMIZ TARAFTAR DESTEĞİNİ ALABİLİYOR”

 

Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sporcularımız, 29 Ekim Kapalı Spor Salonumuzun zemininin uygun olmaması nedeniyle iç saha maçlarını şehir dışında oynamak zorunda kalıyorlardı. Fakat önemli bir yatırımla kapalı spor salonumuzda FIBA onaylı parke zemin döşeme çalışmalarını tamamladık. Böylelikle sporcularımız artık kendi sahalarında taraftar desteğini de arkalarına alarak iç saha maçlarına çıkabiliyorlar. Kendi seyircisi önünde çıktığı ilk lig maçını kazanan sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / İrem BANÇO