Kitap getirene sinema bileti hediye edildi

Keşan Belediyesi ve Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde yapılan "5 Kitap Getir Sinema Biletini Kap" etkinliğinin ilk gününde 150 öğrenci 750 kitap getirerek sinema bileti aldÄ?

GÜNDEM 12.01.2022 12:56:00 0
Kitap getirene sinema bileti hediye edildi

5 Kitap Getir Sinema Biletini Kap kampanyasında ilk kitaplar 11 Ocak Salı günü teslim edildi. Kitap teslim eden 50 öğrenciye dün Bendis AVM’de düzenlenen törende sinema biletleri takdim edildi. Törene; Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Özçınar, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik, öğretmenler ve kitap bağışçısı öğrenciler katıldı.

 

“VATANDAŞLARIMIZ DA FAYDALANACAK” 

 

Düzenlenen törende konuşan Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik, Keşan Belediyesi ve Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleşen “5 Kitap Getir Sinema Biletini Kap” kampanyası için burada toplanıldığını belirterek, “Bugün 150 öğrencimiz kitaplarını teslim edecek ve sinema biletini alarak Kesişme: İyi ki Varsın Eren filmini izleyecekler. Burada toplanan kitaplarımızı da kütüphanelere teslim edeceğiz ve böylece vatandaşlarımız da bu kitaplardan faydalanacaklar” ifadelerini kullandı.  

 

KÜTÜPHANELERDEKİ KİTAP SAYISININ ARTIRILMASI AMAÇLANIYOR 

 

Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz da, “Bugün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Keşan Belediye Başkanlığı iş birliği ile CİNE Bendis AVM katkılarıyla ‘Her şey Kitapla Başladı, Saklama Bağışla’ sloganıyla okul kütüphanelerimizdeki kitap sayısını arttırmak, kitap okuma alışkanlığına farkındalık kazandırmak okullarımızdaki kitapları arttırmak ve kayıt altına almak amacıyla bugün bir projeye daha imza atmış bulunmaktayız. Yaklaşık 150 öğrencimiz bugün bu kampanyaya 5’er kitap ile katkı verdi. Ahmet Yenice, Cumhuriyet ve Atatürk Ortaokulu öğrencilerimiz bugün bu kampanyaya katıldı. Bu kampanya devam ediyor.  Sinema etkinliğimiz 1 hafta boyunca sürecek. 5 kitap getiren öğrencilerimize sinema bileti verilecek” ifadelerini kullandı. 

 

“BÖYLE BİR PROJEYE İMZA ATTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ” 

 

Çocukların kitaplarını teslim ederek sinema biletlerinin teslim edilmesinin ardından konuşan Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Özçınar da, “Keşan Belediyesi olarak gelecek nesillerimizle birlikte böyle bir projeye imza attığımız için mutluyuz. Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Öğrenciler daha sonra Kesişme: Eren Bülbül filmini izledi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ