Büyükşehir Belediyesi kara hazır

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, olumsuz hava koşulları ve kar yağışına karşı tüm önlemlerini alırken, karla mücadele ekibi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve herhangi bir olumsuzluğun

GÜNDEM 12.01.2022 11:13:00 0
Büyükşehir Belediyesi kara hazır

Kar yağışı ve don olaylarının yaşanması ihtimaline karşı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 9 adet tuzlama aparatlı kar küreme kamyonu, 3 adet kar küreme bıçaklı kamyon, 15 adet grayder, 11 adet bekoloder, 3 adet loder lastik tekerlikli yükleyici ve 101 personel ile hazır olarak beklediğini belirten yetkililer, ihtiyaca göre araç ve personel sayısının artırılabileceğini dile getirdi. 

 

EKİPLER HAZIR BEKLİYOR

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak olumsuz hava koşullarına karşı her türlü önlemi aldıklarını dile getirdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kar yağışı ve olumsuz hava koşullarına karşı tüm tedbirleri aldıklarını dile getiren Albayrak, “Tekirdağ il genelinde tüm araç, ekipman ve donanımlı personelimizle karla mücadeleye hazırız. Fen İşleri Dairesi, İtfaiye Dairesi ve TESKİ ekiplerimiz, herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları adına hazır bir şekilde bekliyor” dedi. 

 

“DERHAL MÜDAHALE EDEBİLECEK DURUMDAYIZ”

 

Ana arterler başta olmak üzere yolların kapanma durumu söz konusu olduğunda derhal müdahale edebilecek durumda olduklarını söyleyen Albayrak, “Yaşanabilecek acil durumlar için vatandaşlarımız Alo 153 Çağrı Merkezimizden iletişim kurabilirler” dedi. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ