İHH'dan gazetemize 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ziyareti

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Çerkezköy Temsilcisi Ercan Bulduk ve Yönetim Kurulu Üyesi Salih Azbay, gazetemizi ziyaret ederek günÃ

GÜNDEM 11.01.2022 16:38:00 0
İHH

Gazeteciliğin oldukça zor bir meslek olduğuna dikkat çeken İHH Çerkezköy Temsilcisi Ercan Bulduk, “Kamuoyunun haber alma ihtiyacını karşılarken mesleki ilkelerin yanı sıra toplumsal sorumluluk idrakiyle, demokratik ve hukuki değerleri koruyan, kişilik haklarına saygıyı esas alan gazeteciler 'hakikatin temsilcisi' olarak görev yapmaktadır. Bu misyonları ile önemli bir vazifeyi ifa eden gazeteciler, ilçemizin, ilimizin ve ülkemizin gelişmesine ve ilerlemesine, birlik ve beraberlik ikliminin güçlenmesine katkıda bulunmaktadırlar” ifadelerini kullandı.

 

“HAK ETTİKLERİ DEĞERİ BULDUKLARI NİCE YILLAR DİLERİM” 

 

Bulduk, “Yağmur, çamur, soğuk demeden her koşulda vazifelerini yerine getirmeye çalışan gazeteci kardeşlerimizi yürekten kutluyor, hak ettikleri değeri buldukları nice yıllar dilerim” ifadelerini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazeteci Şaban Kardeş de, İHH Çerkezköy Temsilcisi Ercan Bulduk ve Yönetim Kurulu Üyesi Salih Azbay’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

 

Haber / Buse SERİN