CHP Yönetimi gazetecileri ağırladı

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kapaklı ve Çerkezköy'deki gazetecileri akşam yemeğinde ağırladı. Yemekte konuşan CHP KapaklÄ?

GÜNDEM 11.01.2022 14:37:00 0
CHP Yönetimi gazetecileri ağırladı

Önceki akşam saat 19.30’da Mandalı Restaurant’ta düzenlenen akşam yemeğine CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Kemal Kenar, Erol Özkan, Kazım Doğaç, Tahsin Aras, CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Deniz Bilge, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emir Tarcan, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler katıldı. 

 

GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

 

Yemekte konuşan İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, “Böyle bir organizasyonu geçen sene planlamıştık ama pandemiden dolayı bir araya gelemedik. Bazı yerel basınları ziyaret ettik Kapaklı’da elimizden geldiğince. Hatta Atatürk portresi de hediye etmiştik. Aslında pandemi süreci hala devam ediyor. Kendimize dikkat ederek bugün sizlerle bir akşam yemeğinde beraber olmak istedik. Malum gündüz bir kahvaltı programı vardı. Arkadaşlarımızla, değerli meclis üyelerimizle, yöneticilerimizle, gençlik kollarımızla, kadın kollarımızla hep beraber olup hem kaynaşalım hem de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayalım istedik. Keyifli bir gece geçirmenizi diliyorum” dedi. Meclis Üyesi Erol Özkan da görevi başında hayatını kaybeden gazeteciler başta olmak üzere tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU