Gazeteciler Günü'nü kutladılar

Çerkezköy'de bulunan siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, hastaneler, özel okullar ve iş insanları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret ederek günümüzü kutlad?

GÜNDEM 10.01.2022 18:58:00 0
Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret eden Özel Çerkezköy Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Kurs Müdürü Yasin Tektaş, gazeteci Şaban Kardeş nezdinde tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Pera Villa Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aktürk de Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmadı. Gazetemizi ziyaret eden Aktürk, Gazeteciler Günü’nü pasta ile kutladı. Gazetecilerin kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına 7/24 görev başında olduğunu ifade eden Aktürk, gazeteciler meslek hayatlarında başarılar diledi.

 

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NDEN ZİYARET

 

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi ve Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan da, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit ve Alperen Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Mehmet Coşkun ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Demircan, Büyük Birlik Partisi’nin merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte karlar altında donarak hayatını kaybeden İsmail Güneş başta olmak üzere tüm emekçi, kalemini satmayan, yandaş yoldaş olmayan gazetecilerin gününü kutlarken, Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit de, “Günümüz Türkiye’sinde tehdit, şantaj ve tüm baskılara rağmen dürüst, tarafsız, ilkeli, doğru habercilik yapan, kalemini satmamış tüm gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

 

GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ UNUTMADILAR

 

Yeniden Refah Partisi Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Çakı da Çerkezköy Teşkilat Başkanı Filtekin Şen ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Gazeteci Şaban Kardeş ile görüşen Çakı ve Şen, Şaban Kardeş nezdinde tüm gazetecilerin gününü kutladı. DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşe Kurt, Enes Kemal Kaya, Fırat Yakut ve Kayhan Kırmızıtaş da Marmara Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarken, günün anısına gazetecilere hediye takdim etti. Türk Kızılayı Çerkezköy şube Başkanı Hasan Karaca da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmadı. Gazetemizi ziyaret eden Karaca, çiçek takdim ederek Gazeteciler Günü’nü kutladı. Gazetecilik mesleğinin önemine dikkat çeken Karaca, “Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getiriyor” dedi.

 

 

 

AK PARTİ’DEN ZİYARET

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Akyıldız da beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Gazetecilerin önemli bir kamusal görevi yerine getirdiğini belirten Akyıldız, gazetecilere günün anısına gül verdi. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Erkan Zümbül de Necati Aksu ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

 

 

 

GÜNÜMÜZÜ RENKLENDİRDİLER

 

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Alperen Ocakları Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Başakşehir Okulları, Sınav Kurs Merkezi, Çözüm Akademi Okulları, Vatan Kurs Merkezi ve Güven İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Atalay gönderdikleri çiçeklerle günümüzü renklendirirken, Özteks Fabrikası ve Uğur Okulları da gönderdikleri tatlılar ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’müzü kutladı. Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz ile Çerkezköy’de 2006-2011 yılları arasında İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Cemal Dalman da telefonla gazetemizi arayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’müzü kutladı.

 

Haber / İrem BANÇO