RATEM yönetiminden Ankara ziyaretleri

Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) Yönetim Kurulu Başkanı M. Aydın Şerbetçioğlu, beraberindeki Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İlhan Yalçın ve Mustafa Öztürk İşler,

GÜNDEM 8.01.2022 16:02:00 0
RATEM yönetiminden Ankara ziyaretleri

Ankara ziyaretleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan RATEM Başkanı M.Aydın Şerbetcioğlu, AK Parti Medya ve Tanıtımdan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ve TÜRKSAT yetkilileri ile gündemdeki konularla ilgili  yaptıkları görüşmelerde bulunduklarını belirtti.

 

 

“SEKTÖRÜMÜZÜN SORUNLARINI İLETTİK”

 

Hamza Dağ ile daha önceki ziyarette de ilettikleri taleplerle ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını söyleyen Şerbetçioğlu, Binali Yıldırım ile yaptıkları görüşmede de sektörlerinin sorunlarını, çözüm önerilerini ve taleplerini ilettiklerini belirtti. TÜRKSAT Pazarlama Koordinatörü Süleyman Kuzu ile yaptıkları görüşmede de Yerel Uydu TV’lerin sorunlarına kalıcı çözüm üretebilmek için oluşturdukları sistem ile ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını dile getirdi. Şerbetçioğlu, önümüzdeki günlerde diğer siyasi partileri ve büyükşehir belediye başkanlarını da ziyaret edeceklerini söyledi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ