Üreten kadınlardan Başkan Vekili Karataş'a ziyaret

TOBB Tekirdağ İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı ve Trakyam Üreten Kadın Kooperatifi Başkanı Aynur Çeşmeliler, Malkara Belediye Başkan Vekili Birsen Karataş'ı başkanlık makamında zi

GÜNDEM 8.01.2022 15:54:00 0
Üreten kadınlardan Başkan Vekili Karataş

Ziyarette; TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi ve Nlk Bilgi Teknolojileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nalan Kurt, Trakyam Üreten Kadın Kooperatifi Başkan Yardımcıları Emine Ulu, Sibel Uzun, Trakyam Üreten Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Serpil Kıyak ve Yönetici Asistanı Asiye Güvenç yer aldı.

 

“HER ZAMAN SAVUNACAĞIZ”

 

İstanbul Salt Galata’da düzenlenen 4. Kadın Girişimcileri Zirvesinde Türkiye’nin en başarılı Kadın Kooperatifi seçilen Trakyam Üreten Kadın Kooperatifi’nin, Malkara’nın marka değerini yükselttiğini belirten TOBB Tekirdağ İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı ve Trakyam Üreten Kadın Kooperatifi Başkanı Aynur Çeşmeliler, “Üreten, çalışan, güçlü kadınların kenti Malkara’mızda, her zaman üretici kadınların ekonomik ve sosyal yaşamda daha fazla yer alması gerektiğini savunacağız. 

 

“YÖRESEL ÜRÜNLERİ SOFRALARA TAŞIYORLAR”

 

Doğal ortamda ürettikleri yöresel lezzetleri ülke genelinde satarak sofralara taşıyan, Malkara’daki kadınlara ekonomik ve sosyal yaşamda destek olan Trakyam Üreten Kadın Kooperatifine teşekkür eden Belediye Başkan Vekili Birsen Karataş da, “Başarılı çalışmaları ile katıldığı 4. Kadın Girişimcileri Zirvesinde Türkiye’nin en başarılı Kadın Kooperatifi seçilen ve Dayanışmacı Girişimcilik Ödülünü alan TOBB Tekirdağ İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı ve Trakyam Üreten Kadın Kooperatifi Başkanı Aynur Çeşmeliler’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Malkara Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul’un öncülüğünde kendilerine her zaman destek verdik. Bundan sonraki süreçte de destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN