​Kofçaz'daki tarım ve hayvancılık konuşuldu

Cumhuriyet Halk Partisi Kofçaz İlçe Başkanı Mustafa Aydoğdu, Kofçaz Belediye eski Başkanı Mehmet Balcı, Kofçaz Ziraat Odası Başkanı İsmail Hakkı Bodur ve Kofçaz Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Ve

GÜNDEM 8.01.2022 15:26:00 0
​Kofçaz

Ziyarette, Kofçaz’ın tarım ve hayvancılık mevcut ve potansiyel durumu, Kofçaz Gölet’inin durumu, Kofçaz çiftçilerinin refah koşullarının iyileştirilmesi ve Kofçaz ürün deseninin çeşitlendirilmesi konuları ile ilgili yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

 

“ÜZERİMİZE DÜŞEN HER TÜRLÜ DESTEĞE HER ZAMAN HAZIRIZ”

 

İl Müdürü Aksoy, Kofçaz-1 Gölet’inin yaklaşık 4 bin dekar sulama alanına sahip olduğunu belirterek, modern sulama ile tarımsal üretimde verim artışı ile üretim deseninde çeşitlilik sağlandığını ifade etti. Devletin çiftçilere verdiği destekleri de anlatan Aksoy, “Sivil toplum örgütleri, tarımsal oda ve birliklerle yakın çalışmayı çok önemsiyoruz. Üzerimize düşen her türlü desteğe her zaman hazırız. Bu hedeflere hep birlikte ulaşabilmemiz için kapımız her zaman olduğu gibi tüm paydaşlarımıza daima açıktır” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Erdal AYDIN