Birlik Başkanlarından Aksoy'a ziyaret

Kırklareli Ziraat Odası Başkanı Ekrem Şaylan, Kırklareli İli Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bülent Oral ve Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başka

GÜNDEM 7.01.2022 16:00:00 0
Birlik Başkanlarından Aksoy

Ziyarette Tarım ve Orman Bakanlığı’nın bitkisel ve hayvansal üretim desteklemeleri, çiftçi ve yetiştiricilerin refah koşullarının iyileştirilmesi konusunda yapılacak faaliyetler, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından desteklenen projeler ile 2022 yılında yürütülmesi planlanan projeler, Kırklareli’nin bitkisel ve hayvansal üretim mevcut ve potansiyel durumu ve ilçe müdürlüklerinin faaliyetleri konuları üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

 

“ÜLKE TARIMINA BÜYÜK KATKILAR SAĞLAYACAĞIZ”

 

İl Müdürü Mehmet Aksoy, oda ve birliklerin tarım politikaları açısından önemini belirterek, "Aynı amaca hizmet eden ve daima koordineli bir şekilde hareket eden kurumlarız, birlik ve dayanışma içinde çalışarak yapacağımız projelerle ülke tarımına büyük katkılar sağlayacağız. Tarım ve hayvancılığın gelişimine katkı sağlayan tüm yetkililerimizle sürekli diyalog halinde olmayı, varsa sorun ve sıkıntılarımızı dile getirerek çözüm üretmeyi arzu ediyoruz. Bu anlamda kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Haber / İrem BANÇO