Vali Yıldırım, fabrikaları ziyaret etti

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika ziyaretlerinde bulundu. Fabrikaları gezen Vali Yıldırım, üretim aşamaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

GÜNDEM 6.01.2022 16:48:00 0
Vali Yıldırım, fabrikaları ziyaret etti

Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesi’ne giden Vali Aziz Yıldırım; Zeyteks Tekstil Firması’nı ve İrtem Tarım Makineleri Firması’nı ziyaret etti.

 

 

ÜRETİM AŞAMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

İlk olarak Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyette bulunan ve 0-14 yaş grubu çeşitli tekstil giyim ürünleri üreterek ihraç eden Zeyteks Tekstil Firması’nı ziyaret eden Vali Yıldırım, Personel ve İdari İşler Müdürü Ülkü Tırpancı ve Üretim Müdürü Murat Yıldırım tarafından karşılandı. Vali Yıldırım, sonrasında firmayı gezerek Müdür Tırpancı ve Yıldırım’dan bilgi aldı. Vali Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Hayrabolu Kaymakamı Mehmet Sülün, Hayrabolu OSB Bölge Müdürü Ethem Çetin eşlik etti.

 

 

50 ÜLKEYE TARIM MAKİNELERİ İHRAÇ EDİLİYOR

 

Daha sonra tarım makineleri üreterek 50 ülkeye ihraç eden İrtem Tarım Makineleri Firması’nı ziyaret eden Vali Yıldırım, firma sahibi Şükrü Murat İrtem tarafından karşılandı. Fabrikayı gezen Vali Yıldırım, fabrika hakkında sahibi Şükrü Murat irtem’den bilgi aldı. Vali Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Hayrabolu Kaymakamı Mehmet Sülün, Hayrabolu OSB Bölge Müdürü Ethem Çetin eşlik etti.

 

Haber / Erdal AYDIN