Yetişkin Kış Spor Kursları için kayıtlar başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ücretsiz olarak 3'üncüsü düzenlenecek olan Yetişkin Kış Spor Kursları için kayıtlar 10 Ocak'ta başlıyor. Belediyeden yapılan açıklamada, son

GÜNDEM 6.01.2022 16:43:00 0
Yetişkin Kış Spor Kursları için kayıtlar başlıyor

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsü organize edilen Yetişkin Kış Spor Kursları 8 farklı branşta düzenlenecek.

 

8 FARKLI BRANŞTA DÜZENLENECEK

 

Belediye Başkanı Vahap Akay, Yetişkin Kış Spor Kursları için kayıtların 10 Ocak Pazartesi günü başlayacağını belirterek, “Step Aerobik, Pilates, Halk Dansları, Yoga, Dövüş Sporları, İngilizce, Okçuluk ve İşaret Dili branşlarında düzenleyeceğimiz Yetişkin Kış Spor Kurslarımıza müracaat etmek isteyen vatandaşlarımız kimlik fotokopileri ve HES kodları ile Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına müracaat edebilirler” ifadelerini kullandı.

 

 

1 NİSAN’DA SONA ERECEK

 

Yetişkin Kış Spor Kurslarının ücretsiz olduğunu ve isteyen 18 yaş ve üzeri tüm vatandaşların kurslardan faydalanabileceğini sözlerine ekleyen Vahap Akay, “Kış Spor Kurslarımız kontenjanla sınırlı olup, başvuru süresi 28 Ocak Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecektir. Kış Spor Kurslarımız 8 Şubat Salı günü başlayacak ve 1 Nisan Cuma Günü tamamlanacaktır” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ