Zeytin, yeni yuvasına kavuştu

Edirne Belediyesi'ne sosyal medya hesaplarından ulaşan vatandaşların talebi üzerinde site sakinlerinin ve esnafın sahiplendiği "Zeytin" isimli sokak köpeği için yeni bir kulübe yapıldı.

GÜNDEM 6.01.2022 16:24:00 0
Zeytin, yeni yuvasına kavuştu

Edirne Şükrüpaşa Mahallesi’nde bir siteye yaklaşık 5 ay önce gelen sokak köpeği, kısa sürede site sakinlerinin ve esnafın sevgisini kazandı. Site sakinleri, Edirne Belediyesi’ne sosyal medya üzerinden ulaşarak, soğuk havalardan korunması adına Zeytin için kulübe talebinde bulunurken, Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, esnafın ve site sakinlerinin bu talebi üzerine Zeytin için yeni bir kulübe yaparak, teslim ettiler.

 

ARTIK SOĞUKLARDA DIŞARIDA KALMAYACAK

 

Esnaf Hüseyin Bayraktar, Zeytin’in yaklaşık 5 ay önce geldiğini ve kısa sürede tüm site sakinlerinin ve esnafın sevgisini kazandığını belirterek “Esnaf arkadaşlarımız ile birlikte Zeytin’i her gün besliyoruz. Belediye ile iletişim kurduk. Edirne Belediyesi de yuva talebimizi yerine getirdi. Bakımını esnaf arkadaşlarımız ile birlikte üstlendik.  Zeytin, bizden birisi. Bu kış gününde yeni bir yuvaya kavuştuğu için çok mutluyuz. Artık soğuklarda dışarıda kalmayacak” dedi.

 

Haber / Erdal AYDIN