Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı

Süleymanpaşa Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı. Belediyede çalışan devlet memuru statüsün

GÜNDEM 6.01.2022 16:19:00 0
Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı

Sözleşmeye göre Süleymanpaşa Belediyesi kadrolu ve sözleşmeli memurların, ilk altı ay yüzde 100, ikinci altı ay ise yüzde 120 oranında Sosyal Denge Tazminatı adı altında maaşlarına ek ödeme alacakları belirtildi.

 

 

HAYIRLI OLSUN

 

Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi, Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binasında düzenlenen törende konuşan Başkan Yüksel, 3 yıla yaklaşan görev süresinde birlikte çalıştığı memur ve sözleşmeli memurlara teşekkür etti. Süleymanpaşa Belediyesi’nde görev yapan memur ve sözleşmeli personellerin maaşlarına iyileştirme yapılmasını öngören Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesini (SDS), yüzde 100 ve 120 oranla, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkanı Levent Uslu ile birlikte imzaladıklarını söyleyen Yüksel, “Çalışanlarımızın refah seviyesini arttırmak ve huzur içinde çalışmalarını sağlamak amacıyla imzaladığımız sözleşmemizin, kurumumuz ve personellerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Haber / Erdal AYDIN