Yaya yolu genişletme çalışmaları devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin, Atatürk Viyadüğü'nde yaya ulaşımını daha konforlu ve güvenli bir hale getirmek amacıyla başlattığı yaya yolu genişletme çalışmaları deva

GÜNDEM 5.01.2022 14:46:00 0
Yaya yolu genişletme çalışmaları devam ediyor

Atatürk Viyadüğü’nde gerekli güvenlik önlemleri ve trafik tedbirleri kapsamında çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekiplerin, trafiğe kapalı kısımda baskı beton kaldırım yapım çalışmalarını tamamlamak üzere olduğunu söyledi.

 

KALDIRIM KORKULUKLARININ MONTAJI YAPILACAK

 

Baskı beton kaldırım yapım çalışmalarının tamamlanmasının ardından kaldırım korkuluklarının montajının yapılacağını ve aydınlatma çalışmaları gerçekleştirileceğini kaydeden Akay, “Ekipler çalışmaların tamamlandığı kısmı trafiğe açtıktan sonra, çalışmalar diğer kısımda aynı şekilde sürecek” dedi. 

 

 

KALDIRIM GENİŞLİKLERİ 2 METRE OLUYOR

 

“Proje ile Atatürk Viyadüğü’nün genel bakım onarımı da yapıldı” diyen Başkan Akay, “Yapılan çalışmalar ile mevcut durumda 80 santimetre olan yaya geçiş yolları, 2 metre genişliğe kavuşturuluyor” dedi. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasının hedeflendiğini sözlerine ekleyen Vahap Akay, “Projenin tamamlanması ile birlikte vatandaşlarımız, Atatürk Viyadüğü’nde yaya olarak çok daha rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilecekler” ifadelerini kullandı.

 

Haber / İrem BANÇO