"Tüm dünya bilsin ki bizde Erenler bitmez"

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Trabzon Maçka'da 11 Ağustos 2017'de alçak teröristlerle kahraman jandarmamızın girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedi

GÜNDEM 5.01.2022 14:22:00 0

Eşi İlknur Bilgin, il protokolü, şehit ve gazi aileleri, muhtarlar ve öğrenciler ile birlikte Lüleburgaz’daki bir sinema salonunda izlediği TRT ortak yapımı "Kesişme; İyi Ki Varsın Eren" filmini çok beğendiğini ifade eden Vali Bilgin, “Yaşanan kahramanlık ve vatanseverliği film ile çok güzel ve duygusal bir şekilde beyaz perdeye aktardıkları için yapımcı ve senaristlere çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

FİLMİ İZLEMEYE DAVET ETTİ

 

Vali Bilgin, “Kadim tarihimiz boyunca Türk milletinin yetiştirdiği, bu vatanın bağrından çıkan kahraman evlatlarımızın yüreklerinin ne kadar büyük olduğu ne kadar vatanperver oldukları Çanakkale’de, İstiklal Savaşı’nda olduğu gibi bugün de aziz şehidimiz Eren’imiz ile bir kez daha görüldü. Milletimizin bağrında her zaman böyle kahraman evlatlar yetişecek” ifadelerini kullandı. “Kahraman Mehmetçiğimiz ile birlikte vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren bu kahramanlarımız sayesinde vatanımız ilelebet hür ve bağımsız kalacaktır” diyen Vali Bilgin, herkesi filmi izlemeye davet etti.

 

 

“İYİ Kİ VARSIN EREN”

 

Vali Bilgin, “Bir kez daha diyoruz ki; İyi ki varsın Eren. Tüm dünya bilsin ki bizde Erenler bitmez. Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun, mekânları cennet olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN