Öğrenciler anlamlı bir etkinliğe imza attı

İpsala Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, özel gereksinimi olan bireyler yararına kermes düzenledi.

GÜNDEM 4.01.2022 16:29:00 0
Öğrenciler anlamlı bir etkinliğe imza attı

Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksekokulu, İpsala Kaymakamlığı ve İpsala Belediyesi iş birliğinde ilçede bulunan özel bakım merkezindeki özel gereksinimi olan bireyler yararına kermes düzenlendi.

 

“SOSYAL SORUMLULUK ADINA ÇOK ÖNEMLİ”

 

İpsala Meslek Yüksekokulunda düzenlenen kermese İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda, bakım evi çalışanları, STK temsilcileri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. İpsala MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda konuşmasında “Öğrencilerimiz, bu etkinlik ile sosyal sorumluluk adına önemli bir davranış sergilediler. Özel gereksinimi olan bireylere bir nebze de olsa faydalı olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu konuda farkındalık oluşturarak toplumun her kesimine ulaştıran öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin çoğalmasını dilerim” şeklinde konuştu.

 

 

LÖSEV YARARINA DA STANT AÇILDI

 

İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal da, her zaman özel gereksinimi olan bireylerin yanında olduklarını vurgulayarak kermesin hayırlı olması temennisinde bulundu. Kermeste ayrıca LÖSEV yararına da stant açılarak öğrencilere gönüllülük hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

 

Haber / İrem BANÇO