Sami Kayın yeniden başkan seçildi

Tekirdağ Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Olağan Genel Kurulu, Pazar günü Tekirdağ'da bir otelde yapıldı. Mevcut başkan Sami Kayın ve Levent Güven'in yarıştığı seçimlere beyaz liste ile g

GÜNDEM 3.01.2022 18:43:00 0
Sami Kayın yeniden başkan seçildi

Kongreye; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, oda başkanları, siyasiler ve oda üyeleri katıldı.

 

GÜVEN TAZELEDİ

 

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan genel kurul toplantısı, protokol konuşmaları ile devam etti. Mevcut Başkan Sami Kayın ve Başkan Adayı Levent Güven’in konuşmalarının ardından plaket takdimi yapıldı. Daha sonra oy verme işlemine geçildi. Yapılan kapalı oylama sonucunda beyaz liste ile seçime giren mevcut Başkan Sami Kayın, 503 oy alarak yeniden başkan oldu. Yeşil liste ile seçime giren Levent Güven ise 219 oy aldı.

 

“TEKİRDAĞ ESNAFI NE YAPACAĞINI ÇOK İYİ BİLİYOR”

 

Yeniden Tekirdağ Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı seçilerek güven tazeleyen Sami Kayın, “Tekirdağ esnafı ne yapacağını iyi biliyor, Tekirdağ esnafına ne kadar baskı yapılsa da burada cevabını vermiştir. Ben esnafın ne yaptığını çok iyi biliyorum, esnafımızı kimse satın alamaz bundan sonrasını Ali Rıza düşünsün” ifadelerini kullandı.

 

TEBRİK ETTİ

 

Genel kurula katılan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Tekirdağ Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odamızın olağan genel kurulunda pazarcı esnafımızla bir araya geldik. Esnaflarımıza, talep ve beklentilerine ilişkin yürüttüğümüz çalışmalarla ilgili bilgi vererek, başkan adaylarına başarılar diledik. Oda tarafından verilen plaketleri sahiplerine takdim ettiğimiz genel kurulda, oda seçimlerinin tüm pazarcı esnafımıza hayırlı olması temennisinde bulunduk. Yapılan seçimde Tekirdağ Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanlığını yeniden kazanarak güven tazeleyen Sayın Sami Kayın’ı tebrik ediyor, kıymetli başkanımız ve yönetimine başarılar diliyorum. Seçim sonrasında kazanan yönetimi centilmence tebrik eden Levent kardeşimi de, bu davranışından dolayı kutluyorum,” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ