"Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5" Sınavı yapıldı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB MEYBEM A.Ş. iş birliğinde Mesleki Yeterlilik Belgelendirme sınavları kapsamında "Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5" sınavı, Çorlu TSO'da yapıldı.

GÜNDEM 3.01.2022 18:35:00 0
"Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5" Sınavı yapıldı

Yazılı ve uygulamalı olarak iki aşamada gerçekleşen sınavlarda başarılı olan adayların “Mesleki Yeterlilik Belgesi” almaya hak kazanacakları belirtildi.

 

BELGE ALMAYA HAK KAZANACAKLAR

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “TOBB tarafından tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde sınav ve belgelendirme yapmak üzere kurulan MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş, birçok sektörde ve meslekte Mesleki Yeterlilik Kurumu’ndan (MYK) sınav ve belgelendirme yetkisini almıştır. Buna ek olarak Sorumlu Emlak Danışmanlığı ve Motorlu Taşıtlar Alım Satım Sorumlusu sınavları da MEYBEM A.Ş tarafından Odamız iş birliğiyle ilçemizde gerçekleştirilmekte ve bu sınavlarda başarılı olanlar ‘Mesleki Yeterlilik Belgesi’ almaya hak kazanacaklardır” dedi.

 

“SINAVLARA DEVAM EDİYORUZ”

 

Çorlu’da zorunlu, tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde sınavlara devam ettiklerini söyleyen Volkan, “Yapılan sınavlardan tüm meslek mensuplarının başarılı çıkacağını umut ediyorum. Üye firmalarımızda çalışanların Mesleki Yeterlilik Belgesi alması için Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak her türlü çalışmayı yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Firmalarımız ve meslek mensupları bizimle iletişime geçebilirler” dedi.

 

Haber / Buse SERİN