Helvacıoğlu: Keşan'ı daha ileriye götürmek için çok çalışacağız

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 2021 son mesai gününde birimleri ziyaret ederek belediye personelinin yeni yılını kutladı. Başkan Helvacıoğlu, 2022'de de Keşan'ı daha ileriye göt

GÜNDEM 2.01.2022 14:11:00 0
Helvacıoğlu: Keşan

Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Uslu, Tahir Özçınar ve Ali Ünsal ile birlikte merkez binadaki birimleri ve ardından diğer birimleri de ziyaret ederek, yıl boyunca başarılı çalışmaları nedeniyle personeli tebrik eden Belediye Başkanı Helvacıoğlu, yeni yıllarını kutladı. 2022 yılında da aynı tempo ile çalışmaya devam etmelerini isteyen Helvacıoğlu, “Keşan Belediyesi olarak biz büyük bir aileyiz” dedi.

 

 

“ÇOK DAHA GÜZEL İŞLERE BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ”

 

2022’de de Keşan’ı daha ileriye götürmek için çok çalışacaklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Birlik ve beraberlik içerisinde çok daha güzel işlere birlikte imza atacağız. Yeni bir yıla girerken öncelikli dileğimiz sağlık, huzur ve mutlu bir yıl. 2021 yılını yoğun bir şekilde hemşerilerimize hizmet etmenin onurunu yaşayarak geçirdik. Hedeflerimiz doğrultusunda personelimiz ile birlikte yeni yılda da vatandaşımız için çok çalışmaya devam edeceğiz. Ailenizle ve sevdiklerinizle güzel bir yılbaşı geçirmenizi diliyorum. 2022 yılı hepinize sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler getirsin. Hepinize iyi yıllar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / İrem BANÇO