Çerkezköy Meclisi yarın toplanıyor

Çerkezköy Belediye Meclisi Ocak Ayı Olağan Toplantısı, yarın saat 15.00'da Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak. Dün yaptırdığı koronavirüs testininin pozitif çıkmas?

GÜNDEM 2.01.2022 13:59:00 0
Çerkezköy Meclisi yarın toplanıyor

11 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlanacağı toplantı; açılış, yoklama, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak.

 

DENETİM KOMİSYONU OLUŞTURULACAK

 

Toplantıda ilk olarak Yazı İşleri Müdürlüğü’nün Diğer Kuruluşlarla İlişkiler hakkındaki yazısı görüşülecek. Meclis Tatil Ayının tespit edilmesinin ardından Denetim Komisyonu oluşturulacak. Kültür İşleri Müdürlüğü’nün Engellilere Yapılan Yardım hakkındaki yazısının görüşülerek karara bağlanmasının ardından İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Tam Zamanlı Sözleşmeli personel çalıştırılması ile ücretlerinin tespiti konulu yazısı görüşülecek.

 

 

GEÇİŞ HAKKI ÜCRETLERİ GÖRÜŞÜLECEK

 

Daha sonra İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 225 ada 1 parsel hakkındaki yazısının görüşülecek. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Atatürk Kültür Merkezi hakkındaki yazısının görüşülmesinin ardından Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Belediye Hissesi Hakkındaki yazısının görüşülecek. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Kızılpınar 545 ada 16 parsel hakkındaki yazısı, Çerkezköy Tarımsal ve Kimyasal Ürünler Üretim Satış Pazarlama A.Ş’nin sermaye artırımı hakkındaki dilekçesi ve Makine İkmal Müdürlüğü’nün Altyapı Tesisleri Geçiş Hakkı Ücretleri hakkındaki yazısının görüşülmesinin ardından dilek ve temenniler ile toplantı sona erecek.

 

Haber / Buse SERİN