Vali Yıldırım'dan asırlık çınarlara ziyaret

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, 2021 yılının son gününde Zübeyde Hanım Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Vali Yıldırım, "2022; vatanımıza, Milletimize, Tekird

GÜNDEM 2.01.2022 13:56:00 0
Vali Yıldırım

Huzurevi sakinlerinin hal hatırlarını sorarak, onlarla yakından ilgilenen Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, talep ve beklentilerini de dinledi.

 

“2022, 2021’DEN ÇOK DAHA GÜZEL OLSUN”

 

Ziyarette konuşan Vali Yıldırım, “Çok değerli büyüklerimiz, hepinizin yeni yılını kutluyoruz. 2022 inşallah 2021’den çok çok daha güzel olsun. Sağlıklı, mutlu, huzur dolu günler yaşayalım inşallah. Vatanımıza, Milletimize, Tekirdağ’ımıza, bütün dünyaya hayırlar getirsin. Bunu temenni ediyor, buna dua ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİLER

 

Daha sonra eşi Güllühan Yıldırım ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri’nde kalan çocukları ziyaret eden Vali Yıldırım, çocuklarla sohbet etti. Çocuklara hediyeler veren Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, onlarla şakalaşarak güzel vakit geçirdi. Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ülkü Uslu eşlik etti.

 

Haber / İrem BANÇO