Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Tekirdağ'da ilkokul kategorisinde düzenlenen 'İstiklâlden İstikbale Şehrimiz' konulu Kartpostal Resimleme Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Vali Aziz Yıldırım ver

GÜNDEM 2.01.2022 13:29:00 0
Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

İstiklal Marşımızın Kabulünün 100. Yıldönümünü Kutlama ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinlikleri çerçevesinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop himayelerinde, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ülke genelinde resmi/özel ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrencilerin katılımına açık olmak üzere "İstiklâlden İstikbale Şehrimiz" konulu Kartpostal Resimleme Yarışması düzenlendi.

 

 

NOTEBOOK VE TABLET HEDİYE ETTİ

 

Vali Aziz Yıldırım, düzenlenen yarışmada İlkokul kategorisinde 3’üncü olan Çorlu ilçesi Emlak Konut Ergene Vadisi İlkokulu öğrencisi Uygar Gönüllü’yü, lise kategorisinde 3’üncü olan Süleymanpaşa Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Hasan Demirali’yi, ortaokul kategorisinde 1’inci olan Çorlu ilçesi Furtuni ve İsak Pinhas Ortaokulu öğrencisi Bilge Emir’i ve öğrencilerin ailelerini Valilik Toplantı Salonu’nda kabul etti. Öğrencileri tebrik eden Vali Yıldırım, başarılarının devamını diledi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığınca temin edilerek Tekirdağ Valiliği’ne gönderilen notebook ve tabletleri öğrencilere verdi.

 

Haber /  İrem BANÇO