Çetin'den esnafa yeni yıl ziyareti

Yeni yıl dolayısıyla esnafları ziyaret ederek, yeni yıl dileklerini paylaşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Kapaklı Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduğumuz her biri farklı sektörde ken

GÜNDEM 2.01.2022 13:19:00 0
Çetin

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, esnaf ziyaretinde bulunarak, yeni yıl dileklerini paylaştı.

 

HEDİYE ÇANTALARI TAKDİM ETTİ

 

Esnafa bol ve bereketli kazançlar dileyen Çetin, çeşitli ürünlerin ve 2022 yılı takviminin yer aldığı hediye çantalarını takdim etti. Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Esnafımızın ve tüm hemşerilerimin 2022 yılını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

“SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR DOLU BİR YIL DİLİYORUM”

 

Çetin, “Kapaklı Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduğumuz her biri farklı sektörde kentimize hizmet eden değerli esnafımızı ziyaret ederek, hediyelerimizi ulaştırdık ve yeni yıllarını kutladık. Yeni yıl takvimi, ilçemiz haritası, broşürlerimiz ve çeşitli ürünlerin bulunduğu hediye çantalarımızı esnafımıza takdim ettik. Yeni yılda da Kapaklımız için çalışmaya, üretmeye ve yardımlaşmaya devam edeceğiz. Tüm hemşerilerimin 2022 yılını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ