Kapaklı'da çevreci okullar ödüllendirildi

Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen Atık Pil Toplama ve Atık Elektrik Elektronik Eşya Toplama kampanyalarında dereceye giren okullara ödülleri takdim e

GÜNDEM 31.12.2021 15:44:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediyesi’nde düzenlenen ödül törenine; Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve dereceye giren okulların müdürleri katıldı.

 

İSRAFIN ÖNLENMESİ AMAÇLANIYOR

 

İsrafın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesini, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanmasını amaçlayan Sıfır Atık Projesi kapsamında okullarda Atık Pil Toplama ve Atık Elektrik Elektronik Eşya Toplama kampanyaları düzenleniyor.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Bu kapsamda Kapaklı’da da Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Atık Pil Toplama ve Atık Elektrik Elektronik Eşya Toplama kampanyası düzenlendi. Kampanya kapsamında dereceye giren çevreci okulların ödülleri önceki gün verildi. Dereceye giren okulların müdürlerini makamında ağırlayarak, ödüllerini takdim eden Başkan Çetin, kampanyaya gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

 

 

FARKINDALIĞIN ARTIRILMASI AMAÇLANDI

 

Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Sıfır atık ve çevre bilincinin oluşması, farkındalığın artırılması amacıyla okullarımızda düzenlediğimiz Atık Pil Toplama ve Atık Elektrik Elektronik Eşya Toplama kampanyalarımızda dereceye giren okullarımıza ödüllerini takdim ettik. Bu vesileyle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İrfan Danışmaz ve ödül alan okul müdürlerimiz nezdinde kampanyamıza katılan tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

“İŞ BİRLİĞİ VE İSTİŞARELERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”

 

Öte yandan Kapaklı Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sevgi Eli Yardım Mağazalarına katkılarından dolayı okul müdürlerine teşekkür belgesi de takdim eden Belediye Başkanı Çetin, “Yardımlaşma ve dayanışmanın güzel bir örneği olan Sevgi Eli Yardım Mağazalarımıza katkılarından dolayı okul müdürlerimize teşekkür belgelerimizi takdim ettik. Eğitimcilerimizle iş birliği ve istişarelerimizi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

 

Haber / Buse SERİN