Rektör Tabakoğlu, Öğrenci Senatosu ile bir araya geldi

Trakya Üniversitesi Öğrenci Senatosu, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu başkanlığında yüz yüze bir araya geldi. Toplantıda konuşan Rektör Tabakoğlu, "Öğrencilerimizin yönetim süreçlerine k

GÜNDEM 31.12.2021 14:59:00 0
Rektör Tabakoğlu, Öğrenci Senatosu ile bir araya geldi

Birim temsilcilerinin yanı sıra topluluk, başarılı öğrenci ve uluslararası öğrenci temsilcilerinin de yer aldığı Trakya Üniversitesi Öğrenci Senatosu, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Genel Sekreter Yardımcıları Ahmet Sezgin ve Öğr. Gör. Burak İşçimen ile daire başkanlarının katılımıyla yüz yüze toplandı.

 

YENİ KARARLAR ALINDI

 

Tanışma ile başlayan senatoda Öğrenci İşleri Daire Başkanı Türker Tüküç tarafından senato yönergesinin okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Öğrenci Konsey Başkanı Sertaç Sevinç tarafından aktarılan gündem maddeleri çerçevesinde senato genel sekreteri olarak Burak Bardakçı seçildi. Gündemde yer alan tüm maddelerin ilgili birimler tarafından not edildiği senato toplantısında öğrencilerin dilek ve önerileri dinlendi ve yeni kararlar alındı.

 

 

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİ EMİN ELLERDE”

 

Öğrenci Senatosu’ndan büyük bir heyecan ve mutluluk duyduğunu ifade eden Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Öğrencilerimizin yönetim süreçlerine katılmasını, fikir ve görüşlerini beyan etmesini önemsiyoruz ve bundan mutluluk duyuyoruz. Aynı zamanda onların gözlerindeki pırıltıyı ve heyecanı görmek, bizlerde ayrı bir heyecan duygusu oluşturdu. Trakya Üniversitesi ailesinin en değerli bireyleri gençlerimizin Üniversitemizi ileriye taşıyacak proje ve görüşlerini dinlemek, yeni bakış açıları üretmelerini gözlemlemek ülkemizin geleceğinin emin ellerde olduğunu bir kez daha gösterdi. Yönetim anlayışımız çerçevesinde evlatlarımızın tüm görüş, öneri, fikir ve projelerinin takipçisi olacağımızı vurgulamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Erdal AYDIN