Çerkezköy TSO'dan emniyete araç desteği

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO), Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne iki adet araç tahsis etti. Konu ile ilgili açıklama yapan Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkan?

GÜNDEM 31.12.2021 14:48:00 0
Çerkezköy TSO

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne araç desteğinde bulundu.

 

“NÜFUSU OLAN YERDE ASAYİŞ ÖNEM KAZANIYOR”

 

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Biz yönetim olarak göreve geldiğimiz ilk dönemde de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak emniyetimize iki araç tahsis etmiştik. Şimdi ikinci dönemimizde yine iki araç tahsis etmenin samimi mutluluğunu yaşıyoruz. Hepimiz biliyoruz ki Çerkezköy, her geçen gün nüfusu artan bir sanayi kentine dönüşmektedir. Nüfus olan yerde, sağlık gibi, eğitim gibi, asayiş ve güvenlik de önem kazanmaktadır. Güvenlik ise tüm bu kavramların bir arada olmasının asıl temel taşıdır. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak işte biz bu bakış açısıyla ve sosyal sorumluluklarımız içerisinde, imkânlarımız el verdiğince her kurum ve kuruluşumuza destek vermenin bilincinde ve gayretinde olduk. Derslik, okul, hastanelerimize bağış gibi yaptığımız hizmetler, söz konusu kurumlarımız kadar bizleri de memnun etmiştir” ifadelerini kullandı.

 

 

“MİLLETİMİZE VE İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

 

Kozuva, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Bugün de Çerkezköy Emniyet Müdürlüğümüze teslim ettiğimiz bu iki araç, aynı şekilde Çerkezköy’ümüzün güvenliği, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları için çalışan, gayret gösteren değerli emniyet birimlerimize bir sosyal sorumluluk desteğidir. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu iki aracın devletimize, milletimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum”

 

Haber / Buse SERİN