Albayrak: Yeni programlar planlıyoruz

Trakya Belediyeler Birliği'nin 2021 yılında yaptığı faaliyet ve hizmetler ile üye belediyelerinin tüm ihtiyaçlarına çözüm ortağı olduğunu kaydeden Trakya Belediyeler Birliği Başkanı ve Tekird

GÜNDEM 31.12.2021 14:45:00 0
Albayrak: Yeni programlar planlıyoruz

Trakya Belediyeler Birliği Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Trakya Belediyeler Birliği’nin 2021 faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

 

“YOĞUNLAŞAN BİR TAKVİMİMİZ VAR”

 

“Pandemi dönemi olmasına rağmen Trakya Belediyeler Birliği olarak her geçen zaman yoğunlaşan bir takvimimiz var” diyen Başkan Albayrak, “Sürekli artan etkinlik programlarımız sayesinde hizmet kalitemiz ve üretme potansiyelimizin en yüksek seviyelere çıktığını görebiliyoruz. Üye belediyelerimize her alanda katkılar sağlamaya devam ediyoruz. 2021 yılında gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizle belediyelerimize verdiğimiz değeri ve desteği gözler önüne serdik. Bu anlamda 2022 yılı ve sonrasında da birçok yeni programlar planlıyoruz. Hizmetlerimizi aynı şekilde kaliteli ve daha yoğun biçimde gerçekleştirmek amacındayız. Çalışmalarımıza gösterdikleri ilgi ve katılımlarıyla gücümüze güç katan tüm üye belediyelerimize, belediye başkanlarımıza, yöneticilerimize, personelimize ve tüm programların bizzat içerisinde bulunan Trakya Belediyeler Birliği ekibimize teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

 

“15 KAT ARTIŞ SAĞLANDI”

 

Trakya Belediyeler Birliği’nin üye belediyelerinin Avrupa Birliği (AB) ve Yurt içi Fonlarını elde edebilmeleri için tüm ihtiyaçlarına çözüm ortağı olduğunu kaydeden yetkililer de, “Trakya Belediyeler Birliği; yerel yönetimlerin gelişimi anlamında, eğitim alanında, yerel yönetimlere 2021 yılı içerisinde sunduğu toplam 130 civarında eğitimle Türkiye’de bu alandaki öncü birliklerden biri haline geldi. Trakya Belediyeler Birliği olarak “Dış İlişkiler” çalışmaları kapsamında bir belediyenin dış ilişkiler müdürlüğünün yapabileceği hizmetlerin neredeyse tamamının üye belediyelere sağlanmasına yönelik çalışmalara başlandı. Üye belediyeler arasında iş birliklerini artırmak, iyi uygulamaları yaygınlaştırmak amacıyla koordinasyon çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Trakya Belediyeler Birliği, yerel yönetimlerin kurumsal gelişimlerine rehberlik ediyor. Bu kapsamda, birçok değerli akademisyenden oluşan Bilim Kurulu; bilimsel çalışmaların yerel yönetimlere entegrasyonu konusunda dokunuşlarına devam ediyor.  Trakya Belediyeler Birliği olarak çağın gerekliliklerine uygun yepyeni bir kurumsal kimlik oluşturuldu. Bunun yanı sıra Birliğe ait olan kurumsal web sitesi, alt ara yüzleri ile birlikte tamamıyla yenilendi. Bu sonuçla medyada yer alma oranlarında da yaklaşık 15 kat artış sağlandı” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ