Vali Bilgin, tahliye çalışmalarını denetledi

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 28-29 Aralık tarihlerinde meydana gelen aşırı yağışlar sonucu su taşkınlarından etkilenen yerleşim yerlerinde devam eden önleme ve tahliye çalışmalarını denetledi. Lü

GÜNDEM 31.12.2021 14:42:00 0
Vali Bilgin, tahliye çalışmalarını denetledi

Vali Bilgin, aşırı yağıştan etkilenen yerleşim yerlerinde yaptığı incelemelerde vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Devletimiz her zaman olduğu gibi bu afet durumunda da ilk andan itibaren tüm unsurlarıyla vatandaşımızın yaralarını sarıyor. Tüm mağduriyetler devletimiz tarafından giderilecek” dedi.

 

 

EN KISA SÜREDE SICAK YUVALARINA KAVUŞACAKLAR

 

Tahliye süreci sonrasında vatandaşların barınma, sağlık, beslenme başta olmak üzere tüm ihtiyaçlarının karşılanması için yetkililere talimat vererek, devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Bilgin, “Devletimizin taşkından etkilenen ailelerimizin her zaman ve her şartta yanında. Yetkili kurumlarca yapılan hasar tespiti çalışmalarının tamamlanmasının ardından devletimiz tüm maddi zararları karşılayarak, vatandaşlarımızı mümkün olan en kısa sürede sıcak yuvalarına kavuşturacak” dedi.

 

Haber / Erdal AYDIN