CHP'den gazetemize yeni yıl ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve beraberindeki heyet, gazetemize ziyarette bulundu. Ziyarette tüm Marmara Haber Gazetesi çalışanlarının yeni yılını kutlayan Dönmez, "2

GÜNDEM 30.12.2021 17:24:00 0
CHP

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, İlçe Sekreteri Hüseyin Ülger, Sayman Metin Gültekin ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yüksel Sevil ile birlikte bugün saat 13.30’da gazetemize ziyarette bulundu.

 

“2021 YILI BEKLENTİLERİMİZİ KARŞILAMADI”

 

Ziyarette tüm Marmara Haber Gazetesi çalışanlarının yeni yılını kutlayan İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, “Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Maalesef 2021 yılı beklentilerimizi karşılamadı. Salgınla mücadele, haksızlıklar, hukuksuzluklar, işsizlik ve her geçen gün artan yoksullukla geçti. Birileri servetine servet katarken halkımız daha da yoksullaştı. Umudu tükenen gençlerimiz bir bir ülkelerini terk ediyor, umutlarını yurtdışında arayan gençlerimizin sayısı her geçen gün çoğalıyor. Ancak tüm bu olumsuzluklara rağmen yeni yıl umut demektir” ifadelerini kullandı.

 

“UMUDUMUZU HİÇBİR ZAMAN YİTİRMEDİK”

 

“Bizler umudumuzu hiçbir zaman yitirmedik” diyen Ayfer Dönmez, şu ifadeleri kullandı: “2019 yılında Mart'ın sonu bahar dedik ve öyle oldu. 2022 yılının hak, hukuk, adalet temelinde Cumhuriyetimizin demokrasiyle taçlandığı bir yıl olmasını diliyorum. Yeni yılın tüm insanlığa sağlık getirmesini, barış, huzur, bolluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu nice yeni yıllar diliyorum”

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU