Miniklerden örnek davranış

Lüleburgaz Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri, "Eko Okul Projesi" kapsamında biriktirdikleri plastik şişeleri Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi'ndeki geri dönüşüm toplama ?

GÜNDEM 30.12.2021 16:53:00 0
Miniklerden örnek davranış

Lüleburgaz Belediyesi’nin bu yıl farkındalık oluşturmak amacıyla “Çevre Yılı” temasını kullandığı 2021 yılının son günlerinde Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri, anlamlı bir etkinliğe imza attı.

 

GERİ DÖNÜŞÜM ÜNİTELERİNE BIRAKTILAR

 

Okullarında düzenledikleri Eko Okul Projesi sayesinde plastik, kağıt ve metal gibi geri dönüştürülebilir malzemeleri okullarındaki geri dönüşüm ünitelerine atan çocuklar, biriktirdikleri plastik şişeleri de LYKA’da gerçekleştirilen etkinlikle geri dönüşüm ünitelerine bıraktı.

 

“YAŞANABİLİR BİR ÇEVRE BIRAKMAK HEPİMİZİN ELİNDE”

 

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, plasitk şişeleri geri dönüşüm ünitelerine atan miniklere, bez torba ile anahtarlık hediye etti. Etkinlik sonrası konuşan Başkan Gerenli, “Atıklarını geri dönüşüme kazandıran evlatlarımızı ve öğretmenlerini kutluyorum. Çocuklarımıza yaşanabilir bir çevre bırakmak hepimizin elinde” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN