Tekirdağ'a 24 yeni doktor kadrosu açıldı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Sağlık Bakanlığı tarafından 102. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası kapsamında Tekirdağ'a 14 pratisyen doktor, 10 uzman doktor olmak Ã?

GÜNDEM 28.12.2021 17:30:00 0
Tekirdağ

Sağlık Bakanlığı tarafından Tekirdağ’a 14 pratisyen doktor, 10 uzman doktor olmak üzere toplam 24 doktor kadrosunun tahsis edildiğini belirten AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, açılan doktor kadroları ile ilgili de bilgi verdi.

 

ÇERKEZKÖY’DE 8 KADRO AÇILDI

 

Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne 1 Uzman Tabip -Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, 1 Uzman Tabip -  Göğüs Hastalıkları, 1 Uzman Tabip - Göz Hastalıkları, 1 Uzman Tabip - Kadın Hastalıkları ve Doğum, 1 Uzman Tabip – Radyoloji, 1 Uzman Tabip - Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ve 2 tabip açıldığını belirten Özcan, Kapaklı Devlet Hastanesi’ne de 2 tabip kadrosunun açıldığını dile getirdi.

 

ATAMALAR 29 ARALIK’TA YAPILACAK

 

Çorlu Devlet Hastanesi’ne 2 Tabip, 1 Uzman Tabip - Anesteziloji ve Reanimasyon, 1 Uzman Tabip -  Göğüs Cerrahisi, Malkara Devlet Hastanesi’ne 2 Tabip, Saray Devlet Hastanesi’ne 4 Tabip, Şarköy Devlet Hastanesi’nde 2 Tabip, Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’ne 1 Uzman Tabip – Geriatri ve 1 Uzman Tabip - İç Hastalıkları kadrolarının açıldığını dile getiren Özcan, doktorların atamasının 29 Aralık’ta yapılacağını ve atamaların ardından doktorların göreve başlayacağını belirtti.

 

“SAĞLIK ALTYAPISI DAHA DA GÜÇLENDİ”

 

Yapılacak olan doktor atamalarının hayırlı olmasının temenni eden İl Başkanı Özcan, “Açılan kadrolarla birlikte şehrimizin sağlık altyapısı daha da güçlendi. TBMM Başkanımız Sayın Mustafa Şentop hocamıza, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Yel ve Sayın Çiğdem Koncagül'e ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU