Market denetimleri sıklaştırılacak

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, market denetimlerine katıldı. Süleymanpaşa Zabıta Müdürlüğü, Ruhsat İşleri Müdürlüğü ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü

GÜNDEM 28.12.2021 17:03:00 0
Market denetimleri sıklaştırılacak

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ruhsat İşleri Müdürlüğü ve Süleymanpaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen denetimlerde marketlerin ruhsat kontrolleri, bağlı oldukları odaların fiyat tariflerine uyulup uyulmadığı ve gıda hijyen şartları ile reyonlarda bulunan ürünlerin son kullanma tarihleri kontrol edildi.

 

 

ARTARAK DEVAM EDECEK

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de denetimlere katılarak, eksiklikleri bulunan işletmelere uyarılarda bulundu. Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizde faaliyet gösteren market işletmelerini denetledik. Süleymanpaşa Zabıtamız, Ruhsat İşleri ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte gerçekleştirdiğimiz denetimde, marketlerin bağlı bulundukları odaların fiyat tarifelerine uyulup uyulmadığını, gıda güvenliğine ilişkin hijyen şartlarını ve ürünlerin son tüketim tarihlerini kontrol ettik. Bu hafta itibariyle denetimlerimiz daha da sıklaşarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ